Vi närmar oss lansering av den nya versionen av SWINX ScanLev. Idag kördes ett rejält testpass för att säkerställa en del av de nya funktionerna. Fokus denna eftermiddag låg på det helt nya web-gränssnittet som gör att SWINX ScanLev i fortsättningen blir responsivt. Det innebär att programmet känner av och automatiskt anpassar sig efter om man kör via mobil, platta eller webläsare.

bjorn-testar

- De nya och utökade möjligheterna att låta flera medarbetare godkänna och attestera fakturorna har efterfrågats av våra användare, berättar Björn Serenhov. Därför känns det riktigt bra när vi nu inför dessa möjligheter.

- Baksidan är att det verkar finnas oändliga kombinationsmöjligheter av hur många som ska attestera och på vilket sätt det ska ske. En svettig uppgift för oss att försöka testa alla dessa varianter, fortsätter Björn med ett åtminstone litet leende på läpparna.

Lansering före sommaren
- Vår målsättning har hela tiden varit att kunna släppa uppdateringen före sommaren, och än så länge håller tidplanen. Så förhoppningsvis kommer fakturorna på midsommarsillen att kunna attesteras i SWINX ScanLev, ver 2015, avrundar försäljningschefen och ser påtagligt nöjd ut..!

1 Comment