På fredagen var det SWINX-visning hos Canon Business Partner, en av våra framgångsrika partners. Intresset för fakturaskanning var stort och frågorna många. Att man kan komma igång med arbetet i programmet på en förmiddag verkade gå hem hos deltagarna..!

kundtraff-Canon

- Vi brukar samla ett antal kunder till en visning där vi går igenom fördelarna med digital fakturahantering, berättar Alexander Johansson, säljare hos Canon. Vi visar och berättar om vilka lösningar vi på Canon har för detta och Henric från SWINX kör en genomgång av programlösningen för detta, SWINX ScanLev.

- I och med att vi har begränsat antalet deltagare så brukar vi få igång en bra dialog och kunderna vågar ställa sina frågor. Den feedback vi fått från kunderna visar att de uppskattar upplägget och tycker att tiden de avsatt för detta är väl investerad, avslutar en leende Alexander.

Det kommer fler kundträffar efter sommaren..!

Comment