Intresset var mycket stort när det var förhandsvisning av nya versionen av SWINX ScanLev hos vår partner UCS i Linköping. 30 personer var förhandsanmälda och ännu fler dök upp när det var dags för visningen.

Björn Serenhov, försäljningschef på SWINX, var den som stod för presentationen. Störst fokus var det på nyheterna, som stöd för flera attesterare, koppling till Visma AutoInvoice och möjlighet att godkänna på radnivå. 
- Jag måste även få visa hur enkelt man kan låta medarbetare godkänna fakturor bara genom att svara på ett mail, sa Serenhov, och vips pinglade det till i ett antal mobiltelefoner i församlingen. Inom mindre än 1 minut hade det kommit tillbaka 5 godkända fakturor från den glada åhörarskaran...

Guldkuvert..!
Som avslutning på presentationen var det genomgång av den frågesport som delats ut och det visade sig att flertalet av besökarna lyssnat mycket uppmärksamt och de belönades därför med kortlekar. Dessutom fick en av deltagarna en extrafin belöning i form av ett guldkuvert med spännande innehåll..!

Den nya versionen av SWINX ScanLev är planerad för leverans före sommaren...

Comment