Nu har version 2015 av SWINX ScanLev kommit. Det är många som börjar uppdatera och här kan man ibland stöta på en del problem. Här är lite tips på vad man skall tänka på inför och under uppdateringen.

Kontrollera så Ni har version 2.5.x av Firebird SQL. Om man inte har detta kommer inte databasuppdateringen i den nya versionen fungera. Om Ni behöver uppdatera måste man även uppdatera METADATA i databaserna. Detta finns beskrivet på vår supportsida https://support.swinx.se
Ladda hem Firebird SQL 2.5.4 på länken nedan:
http://sourceforge.net/projects/firebird/files/firebird-win32/2.5.4-Release/Firebird-2.5.4.26856_0_Win32.exe/download
När Ni har installerat Firebird SQL så kopiera "securit2.fdb" från den tidigare Firebird katalogen till den nya. OBS! Gör detta endast om Firebird-tjänsten är stoppad.
 

Om Ni har några av våra tillägg cApp, Web, eller Mobil måste dessa också uppdateras eller bytas ut. Nya versioner av SWINX ScanLev cApp Server finns att ladda hem under nedladdningssidan. Likaså finns det en ny version av SWINX ScanLev cApp Klient.

Om Ni kör SWINX ScanLev Mobil och/eller Web skall Ni uppdatera till vår nya produkt SWINX ScanLev Re:Flex. På vår nedladdningssida finns installationsinstruktioner: https://support.swinx.se

Bra länkar att läsa och gå igenom:

 

Comment