Det går utmärkt att få en sammanställning av årets samlade fakturor om man så önskar. Filen man skapar kan dock bli ganska stor om man har många fakturor. Börja med att välja "Alla fakturor" i menyn och filtrera sedan fram förra årets fakturor genom att klicka på filtreringsknappen (tratten) i kolumnen för fakturadatum.

När fakturorna filtrerats fram klicka på Ctrl+A för att markera alla fakturor i listan. När fakturorna markerats klicka på pilen vid "Skriv-knappen" och välj "Spara som PDF"

SWINX ScanLev skapar då en pdf-fil som innehåller årets fakturor. Förutom själva fakturabilden så skrivs även löpnr, fakturanummer, vem som godkänt och attesterat ut i ovankant på fakturan. En viktig finess här är att denna information dessutom blir sökbar i pdf-filen. Det innebär att om man mailar filen till revisorn så kan hen på egen hand söka efter t ex ett visst fakturanummer i filen.

Comment