Ekonomi & Företagsmässan är den årliga mötesplatsen för ekonomer, företagsledare och företagare. Årets mässa går av stapeln 7-8 oktober på Kistamässan. SWINX finns som vanligt på plats för att ställa ut och visa upp de senaste nyheterna. 

Förhandsvisning, SWINX ScanLev Online!
Under mässan blir det exklusiv förhandsvisning av vårt senaste tillskott i SWINX-familjen, SWINX ScanLev Online! Sedan tidigare har man kunnat godkänna och attestera fakturor via web och mobiltelefon. Nu tar vi nästa steg och lanserar en helt webbaserad version av SWINX ScanLev. Naturligtvis är den responsiv och anpassar sig efter om man kör via web i datorn, platta eller mobiltelefon. Välkommen till monter D:45 för att ta en titt..!

SWINX ScanLev Re:Flex!
Skulle man fördra att arbeta vidare i Windows-miljö, men vill attestera via web eller mobil, finns SWINX ScanLev Re:Flex. Med hjälp av denna lösning kan de medarbetare som arbetar på distans enkelt komma åt och attestera sina fakturor. Perfekt för t ex resande säljare och arbete hemifrån...

Missa inte våra mässerbjudanden!
Som vanligt när det är mässa finns det extra goda möjligheter att göra bra affärer. Besök oss i monter D:45 så delar vi med oss av våra bud..!

- Mer info om mässan!
- Skriv ut din kostnadsfria biljett!