• Nalen (map)
  • 74 Regeringsgatan
  • Stockholm, Stockholms län, 111 39
  • Sweden

Visma-partnermässa i Stockholm

SWINX är en av flera partners som utvecklar lösningar som integreras med Vismas Ekonomiprogram. Torsdag 29 september samlar Visma sina viktigaste partners till en Integrationsmässa på Nalen i Stockholm.

Nya SWINX Online!

SWINX kommer naturligtvis att finnas på plats för att visa upp de senaste nyheterna inom digital fakturahantering med SWINX ScanLev. Vi visar exempelvis smidig fakturaimport från Visma AutoInvoice och enkel fakturaattest i mobil, platta eller via web med SWINX ScanLev Re:Flex. Eller varför inte passa på att kika på nya SWINX ScanLev Online, en helt molnbaserad lösning för hanteringen av leverantörsfakturorna..!

Nalen 29 september!

Välkommen till utställningen på Nalen, Regeringsgatan 74, i Stockholm, 29 sep, kl 09.00 - 14.00. Evenemanget är kostnadsfritt, men vi vill ha din anmälan i förväg..! 

Välkommen!