Ny chans att titta på SWINX ScanLev, version 2015 och nya SWINX  ScanLev Re:Flex

Vi körde vårt första webinar med visning av nya SWINX ScanLev 2015 i början av juni. Anmälningarna och uppslutningen överträffade våra förväntningar med råge. Vi har fått påstötningar från ett flertal kunder som inte hade möjlighet att delta i måndags, och har därför bestämt oss för att sätta in ytterligare visningar…

- Tisdag 16 juni kl 10.00

… ger vi dig chansen att få se några av de nya finesserna redan innan versionen släpps. Nu kommer stöd för flera attestpersoner, möjlighet att godkänna på radnivå och att ställa in förvalda attesterare per projekt. Vi visar även hur två knappar blivit en!

SWINX ScanLev Re:Flex..!
Dessutom ett helt nytt responsivt, webgränssnitt, som vi döpt till SWINX ScanLev Re:Flex, för de som föredrar att attestera via web, mobil eller platta. Visningen tar ca 30 min

Vi hoppas du vill vara med på något av våra kostnadsfria webinar. Anmäler dig gör du via länken nedan:

https://attendee.gotowebinar.com/rt/3119881103439912449

  (begränsat antal platser)  

Du behöver högtalare för ljud, eller ännu bättre, ett headset kopplat till datorn (men koppla då gärna bort mikrofonen)! När du anmält dig kommer ett mail med instruktioner för hur uppkopplingen går till…