SWINX ScanLev - Nyheterna!
 

Nya versionen av SWINX ScanLev blir vassare än någonsin! Under sommaren har ett antal av våra kunder kört den nya versionen och omdömena vi fått är vi mycket nöjda över. Vi genomförde ett antal webinar i början på sommaren där vi informerade och visade huvudnyheterna. För de som missade den möjligheten ger vi här en sammanfattning.

Miniatyrer kan storleksjusteras

Vid inläsning av nya, skannade fakturor, kan man ställa in vilken storlek man önskar på miniatyrbilderna över fakturorna.

Fler möjligheter att radera fakturor

När man registrerat en faktura och sparar visas en dialogruta där man väljer vilken faktura man vill gå vidare med och registrera. Numera kan man även radera fakturor i denna dialogruta, vilket inte varit möjligt tidigare

Utökade och förbättrade filtreringsmöjligheter

Filtreringsmöjligheterna har utökats och förbättrats ytterligare. Det gäller både under "Alla fakturor" och i Leverantörsregistret. Färdiga förval finns för att visa t ex de senaste 3/6/12 månadernas fakturor.

Automatisk avläsning av QR-koder

Tidigare fick man klicka på en knapp för att avläsningen av Vismas QR-koder skulle initieras. I nya versionen sker avläsningen helt automatiskt när man öppnar fakturan för registrering.

Tydligare konteringsinformation

Konteringssummorna visas i fet stil och är rödfärgad så länge det finns differens på fakturan.

Ännu vassare Pivot-tabeller

För de som arbetar aktivt med analys och uppföljning är Pivot-tabellerna ovärderliga. I nya versionen har vi lagt till möjligheten till så kallad drill-down, dvs att man kan klicka fram fakturabilderna från formulärcellerna.

Massuppdatering från Visma

Om man gör förändringar på överförda fakturor i Visma, kan man läsa tillbaka dessa förändringar till SWINX samtidigt för flera fakturor.

Koppling till Visma AutoInvoice, tilläggsmodul med ny, extra funktionalitet

De företag som tar emot e-fakturor via Visma AutoInvoice kan nu importera fakturorna till SWINX ScanLev. I och med detta kommer de in i samma attestflöde som övriga fakturor och blir naturligtvis återsökningsbara i SWINX digitala fakturadatabas. Därmed visas även fakturabilden inne i Visma Administration. Nu finns även stöd för inköpsmatchning på radnivå

Se en sammanställning av nyheterna i filmklippet från vårt lanseringswebinar nedan..!